vrijdag 10 februari 2012

Kirilove by Vero Moda SS 2012
Na haar eerste collectie, waar ik erg grote fan van was, heeft Tiany een tweede collectie ontworpen. Ze koos voor 3 thema's in haar collectie: ' True Blue, Pretty In Pastel & Prints Rock The World.'
True Blue
True Blue bevat al dat blauws en dat kan je perfect dragen met de kleur rood. Een prachtige kobaltblauwe broek gecombineerd met een vrouwelijke rode top met print. Onmisbaar item in je garderobe hierbij is de donkerblauwe trenchcoat, een item dat je outfit net dat tikkeltje meer geeft.

Dit deel van de collectie ligt vanaf vandaag in de winkels. De collectie in verkrijgbaar in alle vero moda winkels en in een selectie multimerkenboetieks

Pretty in Pastels
We zagen al veel pastelkleuren op de catwalks verschijnen en ook in de Kirilove collectie ontbreken ze niet. Deze pastelkleuren zijn perfect om in de zomer te dragen wanneer je een terrasje gaat doen. 


Prints Rock The World
Tiany is een grote fan van prints en laat dit ook duidelijk zien in dit 3e thema. De prints bestaan uit een contrast van groen en wit en hebben een print van blaadjes. De kleren zijn zowel geschikt om te gaan werken of om een terrasje te gaan doen met je vriendinnen.

Pretty in Pastels en Prints Rock The World zijn verkrijgbaar vanaf  woensdag 28 maart 2012.

Source: Belmodo.tv


Kisses Ellen

1 opmerking:

  1. Ik ben het rode bloesje al gaan halen, en ik wil ook nog het rokje met oranje/paars print en het gebroken witte topje, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress